Korting Dierentuin

Sommige kinderuitjes vind ik als moeder minstens even leuk als mijn twee kids. Naar de dierentuin gaan is daar een goed voorbeeld van. Ze zijn inmiddels beiden oud genoeg om de dieren te herkennen, hebben allebei ook favorieten en natuurlijk de beesten die ze minder leuk vinden, en ze daarover horen babbelen is op zichzelf al een feest. Ik zelf voel me in de dierentuin vaak weer net als toen ik zelf klein was en alle dieren van zo dichtbij mogelijk probeerde te bewonderen, en daarom hebben we vaak ook zo’n plezier met z’n drietjes, of met z’n vieren natuurlijk als Frank meegaat. Dierentuinen zijn trouwens ook een goede plek voor kinderfeestjes!

Dierentuinen

Mark, de kids en ik gaan graag naar Artis. Maar er zijn een hoop dierentuinen om uit te kiezen, en ieder heeft zijn eigen activiteiten en ‘specialisaties’, nog afgezien van wat voor jou geografisch gezien de meest geschikte is.

Zo is er het DierenPark Amersfoort, een gezellig familiepark waar je gratis rondgeleid kunt worden. Amersfoort geeft online overigens regelmatig korting op toegangskaartjes. Dan is het het DierenPark Emmen, waar je ontzettend mooie foto’s kunt maken als je daar van houdt, omdat de natuur er prachtig is. Natuurlijk zijn er dan ook nog Diergaarde Blijdorp en Burgers Zoo. Ook van deze zoo’s kun je regelmatig met korting genieten – er zijn genoeg kortingsacties!

Kortingsbonnen Dierentuinen

Naar de dierentuin gaan is leuk, maar met korting kan het natuurlijk helemaal niet meer stuk. Veel dierentuinen bieden met enige regelmaat actiecodes en kortingsbonnen aan, maar het is natuurlijk een heel werk om ze allemaal in de gaten te houden. Daarom verzamel ik alle kortingsacties hier!