Dagje uit met de kinderenOp zoek naar een idee voor een dagje uit met de kinderen of een kortingscode hiervoor? Houd dan deze pagina in de gaten. Eerst de laatste kortingscodes zodat een dagje uit met de kinderen nog nét even wat goedkoper (en dus leuker ;)) wordt:

 • Vakantie tip: Goedkoop Vakantiehuisje voor de zomer met de kinderen
 • Avonturenpark Hellendoorn korting - Bestel je kaartjes met €3,50 korting
 • KidsWorldClub - De leukste familievakanties
 • Twish kortingscode - 60% korting op het hele assortiment
 • Actiecode Centerparcs
 • Alle Dagje-Uit kortingscodes
 •  

  Korting bij een dagje uit

  Als moeder van twee lieve jongens en als zelfbenoemd kortingscodejager heb ik het vaak druk, maar als mijn man en kinderen en ik allemaal vrij zijn, wil ik wel af en toe iets leuks te ondernemen met z’n allen en lekker een dagje uit met kids en man te plannen. Niet alleen maar binnen zitten, maar er op uit! Ik vind het leuk om mijn kinderen nieuwe dingen te laten zien, en zo gezamenlijke herinneringen op te bouwen. Maar dat soort dagjes uit kunnen best prijzig worden, zeker als je met het hele gezin gaat. Bovendien: er is zo veel keus! Om je een beetje te helpen, maak ik hieronder een selectie van de soorten uitstapjes die je kunt doen, en geef ik je daarnaast een overzicht van kortingscodes en aanbiedingen rond dit thema.

  Attractieparken

  Iedereen kent de Efteling, Walibi en Six Flags. Deze grote parken bieden regelmatig acties aan waarmee je goedkoper een kaartje, of meerdere kaartjes kunt kopen. Maar ook de kleintjes zijn vaak de moeite waard. Ik vind het leuk om ook voor die wat kleinere parken in de gaten te houden of er een aanbieding is. Als alternatief zijn er ook veel grote speeltuinen waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Wij vinden bijvoorbeeld ‘Het Woeste Westen’ in Amsterdam heel leuk. Ook de Batavier, een grote speeltuin in de bossen, is een aanrader. De kinderen en ik vinden het fijn om daar iets rustiger te kunnen rondlopen dan in een groot attractiepark en in de natuur te zijn, met wat minder gevaar om elkaar uit het oog te verliezen.

  tropisch zwembadZwembad

  Zwembaden vergen vaak wat voorbereiding – zwempakken, handdoeken, droge kleding – maar als de kinderen dan eenmaal in het water liggen is het altijd groot plezier. Tropische zwemparadijzen of lekkere buitenzwembaden, voor ieder seizoen is er een geschikt bad. Mijn kinderen vinden Tropicana in Rotterdam een waar avontuur.

  Museum

  Ik probeer het ze natuurlijk niet op te dringen, maar een meer cultureel uitje met de kinderen op z’n tijd hoort er ook bij. Mijn ouders namen me ook af en toe mee naar het museum en daar ben ik blij om. Belangrijk is wel dat de kinderen snappen waarom ze in zo’n museum zijn, en waarom wat ze daar zien interessant is. Zomaar met ze door een stoffig museum vol oude kunstwerken gaan wandelen die ze niets zeggen is denk ik niet effectief! Gelukkig zijn er tegenwoordig veel kindermusea, en ook musea die aparte afdelingen voor de kinderen hebben of acties waarbij kinderen betrokken worden gemaakt – als je bijvoorbeeld eens een dagje in Amsterdam bent is het heel leuk om je kinderen eens mee te nemen naar het Tropenmuseum, bijvoorbeeld. En ook voor dit soort musea worden vaak kortingsacties georganiseerd!

  dierentuinDierentuin

  Elders op mijn site heb ik een uitgebreide pagina over met korting naar de dierentuin gaan met je kids. Neem maar eens een kijkje, er zit vast iets tussen wat je aanspreekt! Trouwens, mijn oudste zoon heeft me laatst na een schoolreisje ook herinnerd aan een andere favoriet: de speelboerderij. Bij dit soort uitjes blijf ik liever een beetje bij de zijlijn hangen, maar hij vind het heerlijk om tussen de kippen te rennen en de varkens te voederen.

  Kortingscodes dagje uit met kids

  Wil jij er met je kinderen een dagje op uit, of wil je misschien een leuk kinderpartijtje organiseren? Houd dan de acties bovenaan deze pagina in de gaten voor kortingen op een dagje uit met de kids. Klik op de blauwe links naast het plaatje om meer te weten te komen over de korting.

  Heb jij nog leuke tips voor dagjes uit met de kinderen, die je wilt delen met andere moeders? Plaats dan hieronder een berichtje en ik zal het erbij zetten 🙂