Geboortekaartje eendje vichyOp zoek naar goedkope geboortekaartjes? Op deze pagina vind je een overzicht van de leukste online winkels die geboortekaartjes verkopen. Misschien zijn niet alle geboortekaartjes op deze websites meteen goedkoop, maar met een mooie kortingscode worden sommige geboortekaartenwinkels ineens een stuk voordeliger! Wanneer één van de onderstaande websites een kortingscode beschikbaar heeft of eventueel een aantrekkelijke actie heeft, zal ik deze voor je vermelden. Zo vind je altijd de leukste en goedkoopste geboortekaartjes.

Ik heb ook nog een supertip voor gratis geboortekaartjes. Je kunt ze makkelijk zelf maken met behulp van gratis Word templates voor geboortekaartjes.

De nieuwste geboortekaartjes winkels mét kortingscodes

1. Greetz.nl

Greetz logoBij Greetz vind je kaarten voor elke gelegenheid, waaronder natuurlijk ook geboortekaartjes. Kies één van de vele geboortekaartjes of maak gebruik van je eigen babyfoto en stuur jezelf een gratis proefdruk.

Actie: Ik heb van Greetz een exclusieve kortingscode gekregen waarmee je altijd 15% korting krijgt bij een bestelling van de leukste geboortekaarten. Gebruik de code AG14ZWANGERNL2 bij het afrekenen.

gratis proefdruk bij Greetz geboortjekaartjes

2. Baby-Cards.nl

Baby-cards logoBaby-cards.nl geeft je de mogelijkheid om met een groot aanbod aan ontwerpen, kleuren en invulmogelijkheden het voor jou perfecte geboortekaartje te ontwerpen. Het gaat dus niet om e-cards, maar om échte, mooie kaarten die je in je hand kunt houden en precies zo kunt ontwerpen zoals jij zelf wil. Lees meer over Baby-cards op de speciale Baby-cards actiecode pagina.

Actie:
Ontvang 15% korting bij Baby-cards op geboortekaartjes met de kortingscode KRT15. Het verloop van deze Baby-Cards kortingscode is niet bekend. Maar met deze prachtige code worden geboortekaartjes natuurlijk wel lekker goedkoop.

3. Geboorte-kaarten.nl

GeboortekaartenGeboortekaarten.nl heeft de grootste collectie geboortekaartjes van Nederland. Je kunt kiezen uit duizenden ontwerpen en aparte geboortekaarten. Je kunt ook kiezen voor een kaart met een persoonlijke foto. Geboortekaarten.nl is een handige, makkelijke site met een snelle goedkope levering. Hier vind je zeker ook goedkope geboortekaartjes.

Actie: met de kortingscode Geboortekaarten4you ontvang je op je bestelling 10% korting. Tot wanneer deze geboortekaarten.nl kortingscode geldig is, is niet bekend.

Welke kaart moet ik kiezen?

Het leuke zijn natuurlijk vrolijke originele kaarten. Je hebt vaakt keus uit meer dan 500 geboortekaartjes in allerlei stijlen. En je kan er vaak ook je eigen kaarten maken. Het klinkt moeilijker dan het is, maar het is erg gemakkelijk. Je kunt kiezen uit allerlei vrolijke kaders, plaatjes, achtergronden.. alle ingrediënten om de mooiste geboortekaartjes te maken zijn aanwezig.

Lief leuk en eigen Lief leuk en aardig Lief leuk en aardig

 

Geboortekaartjes versturen blijft populair

Goedkope geboortekaartjes 1De geboorte van je kind is niet iets wat je onopgemerkt voorbij wilt laten gaan. Omdat jouw kind heel speciaal is wil je natuurlijk ook een hele speciale geboortekaart de deur uit sturen om iedereen hiervan op de hoogte te brengen. Tegenwoordig heb je op het internet genoeg keuze: je kunt ervoor kiezen een kant- en klaar geboortekaartje te gebruiken of je zou ervoor kunnen kiezen je creativiteit erop los te laten gaan en zelf een geboortekaartje te ontwerpen, er zijn namelijk genoeg leuke websites te vinden die deze optie aanbieden. Door zelf je persoonlijke geboortekaartje te ontwerpen weet je zeker dat jouw kaartje bijzonder en uniek is, net als je kind :).

Het is moeilijk om aan te geven welke geboortekaartenwinkel nou het goedkoopst is omdat het aanbod zo verschilt. Ik raad aan om een paar winkels uit de onderstaande lijst te bezoeken en de prijzen te vergelijken aan de hand van wat je zoekt. Vaak is er een kortingscode te vinden voor een van de shops waardoor de ene winkel net wat goedkoper wordt dan de andere. Met een beetje zoekwerk ga je sowieso goedope geboortekaartjes vinden!

Ik weet zeker dat de perfecte geboortekaart op één van deze websites te vinden is. 🙂 Ik wens je veel succes met het uitzoeken van niet alleen mooie, maar ook goedkope geboortekaartjes!