kidsfashionKinderkleding kopen kan net als babykleding kopen – waaraan ik een andere pagina gewijd heb op CouponMama.nl – een hele klus zijn. Je wilt geen belachelijk dure keuzes maken voor je kinderen en kleding kopen waar ze zo weer uitgroeien, maar tegelijkertijd toch ook dat ze er leuk uitzien. Maar naarmate je kinderen ouder worden, willen ze zelf ook meer te zeggen hebben over wat ze aanhebben. Kinderen op school raken al snel gevoelig voor hoe de ander er uit ziet, wat ‘in’ is, en bovendien: ze ontwikkelen een eigen smaak.

Hieronder vind je de laatste kortingscodes uit de categorie ‘Kinderkleding’. Klik op een van titels om de kortingscode te bekijken.

De laatste kinderkleding kortingsacties

 • Rugtassen met naam bestellen - met een Kidz in Color code
 • La Redoute Kortingscode
 • Kortingscode Olliewood - Bekijk alle actuele kortingen
 • Bristol Kortingscode gebruiken om meer geld te besparen tijdens het shoppen
 • Kortingscode Noppies - voordelig de leukste positie en kindermode
 • Alle Kinderkleding kortingscodes

 • Goedkoop kinderkleding kopenGoedkoop en efficiënt winkelen

  Kortingsbonnen/acties
  Letten op kortingsbonnen, -coupons en -acties blijft denk ik de beste manier om kwalitatief goede en mooie kleding voor je kinderen te kopen, zonder dat je daarbij elk seizoen veel geld aan kwijt bent.

  Online kopen
  Webwinkels, die kunnen besparen op de kosten van personeel en andere zaken, zijn vaak een stukje goedkoper. Bovendien is het handig dat je je niet op een drukke zaterdagmiddag in een nog drukkere winkel hoeft te staan waar je al snel het overzicht kwijtraakt. Bij goede online kinderkledingwinkels kun je bovendien altijd ruilen of retourneren als iets niet past of in het tegenvalt.

  Ruilen/kledingparties
  Nog een heel goede manier om geld te besparen: kleding ruilen met andere moeders. Je kunt dat natuurlijk gewoon af en toe met een vriendin doen; zeker als zij kinderen heeft die net iets ouder of iets jonger zijn dan die van jou. Maar sommige moeder pakken het grootser aan, en organiseren heuse kledingruilparties. Daarmee kom je ook in contact met moeders die met hetzelfde kledingprobleem zitten als jij, en het zonde vinden om goede kinderkleding weg te doen. Leuk om zelf een keer te organiseren! En anders zijn er online ook beurzen en kledingfeestjes te vinden waar je heen kunt of waarvoor je je kunt aanmelden.

  Mijn favoriete kinderkledingwinkel op dit moment

  ik en ik kortingscode
  Dit is één van mijn favoriete online winkels waar ik zelf graag spulletjes koop voor mijn jongens. Ze verkopen ook modieuze, stoere en kwalitatief goede kleding. Bij de sale bent kun je nog hartstikke leuke artikelen vinden voor een stuk goedkoper!