Kraamcadeau met beerOp zoek naar het leukste kraamcadeau? Dit kan best een lastige taak zijn. Je wilt iets kopen dat jij persoonlijk leuk vindt, maar je moet hierbij wel rekening houden met de wensen van de (aankomende) ouders. Het is belangrijk de ouders met veel en leuke cadeautjes te overspoelen, dit zorgt er namelijk voor dat er een feestsfeer ontstaat en dat de ouders zich kunnen ontspannen. Een zwangerschap kan erg veel stress met zich meebrengen. Ook voor het kindje is dit positief omdat hij of zij zo extra veel aandacht krijgt bij het ontvangen van de kraamcadeautjes.

Op het internet vind je talloze leuke, originele, unieke kraamcadeaus. Keuze heb je dus genoeg en gelukkig is het ook leuk om rond te speuren opzoek naar hét perfecte kraamcadeau. Kun je nou niet kiezen uit slechts één cadeau omdat alles je zo leuk lijkt, waarom geef je dan geen mandje met allerlei leuke kleine kraamcadeaus erin. Een leuke tip: luiers zijn altijd een goed cadeau. Baby’s verbruiken deze enorm veel en deze brengen veel kosten met zich mee voor de ouders.

Om jullie wat speurwerk te besparen noem ik hieronder een aantal leuke websites waar je met een kortingscode de leukste persoonlijke kraamcadeaus kunt vinden. Eerst de nieuwste kortingscodes uit de categorie ‘kraamcadeau’:

De nieuwste kraamcadeau kortingscodes


 • Rugtassen met naam bestellen - met een Kidz in Color code
 • Vaderdag Cadeau Tips - Bekijk hier de top 5
 • Scandinavische kinderkleding kopen met korting! - ScandinavieXS
 • Moederdag 2013 - het overzicht van de leukste moederdagacties
 • 500 geboortes per dag: dat zijn heel veel hippe geboortekaartjes.

 • Mijn favoriete kraamcadeaus

  Om jullie een aantal willekeurige ideeën te geven heb ik een aantal originele kraamcadeaus op een rijtje gezet van mijn favoriete webshops. Druk op de tekstlinks om naar de kortingscode pagina van de betreffende winkel te gaan om te zien of er een nieuwe code is.

  Kraamcadeaus ikenikIk en ik

  Deze blauwe kapstok met autootjes komt van Ik en ik, en is ook te vinden met vormpjes erop voor meisjes zoals met dieren of met een vogelhuisje. In deze hippe webshop vind je van alles voor de kinderen vanaf de geboorte en is daarom een goede winkel voor handige cadeaus. Een leuke tip is om de moeder te vragen een verlanglijstje te maken op de website, zodat iedereen iets kan kopen wat zij echt graag ontvangt.
  happy app

  Greetz Kraamcadeaus

  Wie denkt dat je bij Greetz alleen een verrassingskaartje kan sturen, heeft het mis. Deze handige shop heeft hartstikke leuke cadeautjes. Ze verzenden het voor jou, wat heel handig is als je de kersverse ouders meteen wilt feliciteren, of als je niet in staat bent om (snel) zelf langs te gaan.

  Update: Ik heb van Greetz een speciale kortingscode gekregen voor 10% korting op kraamcadeaus. Gebruik de code AG14ZWANGERNL1 bij het bestellen.

  Tips: iPad cover met foto, Happy Aap rammelaar en een speeldoosje. Je kunt tot 22.00 ‘s avonds bestellen!

  Kraamcadeautje babywalzBabywalz

  Deze mobiel met roze paardjes komt van Babywalz. Ook deze site verkoopt van alles maar dan wel alleen gericht op baby’s. Andere leuke en unieke kraamcadeaus van Babywalz zijn bijvoorbeeld babykleertjes of kleine sokjes, speelgoed, een mooie luiertas of leuke accessoires voor de babykamer.

  Twish

  Kraamkado TwishDit knuffelbare schaapje heb ik bij Twish gevonden. Dit is een leuke webshop voor kinderen én moeders. Ze hebben een aparte categorie met kraamcadeaus voor jongetjes en voor meisjes. Ik vind dat Twish lief en leuk speelgoed voor kleine kinderen verkoopt en heb daarom deze in mijn lijst van favoriete webshops staan.

  SinQel

  Kraamcadeau online SinqelDe boekjes van de bekende figuren Woezel en Pip zijn erg leuk als voorleesboekjes en dus altijd een goed cadeau. Je kunt de verschillende verhalen bij SinQel vinden. Deze speelgoedwinkel is voor kinderen vanaf de geboorte. Een leuke om te onthouden voor wanneer de baby ouder wordt omdat je hier lange tijd zijn of haar speelgoed kunt kopen.

  Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze kraamcadeau tips en veel shopplezier!