Hier lees je wat meer informatie over mijzelf, mijn twee kleintjes en mijn ervaringen met kinderwinkels op het internet.

Ik ben 32 jaar en de trotse moeder van een zoon en een dochtertje: Timon van acht en Jessy van vijf jaar. Nog voor ik kersverse moeder werd van Timon was ik al in de ban van het online winkelen: op het web vind je immers alles wat je je maar kunt wensen en je kunt lekker op je gemak, wanneer het jou uitkomt, kijken én bestellen.

Kortingscodes en coupons

Sinds het begin van mijn eerste zwangerschap kijk ik voornamelijk naar spullen voor de kids, variërend van broekjes, shirts en sokjes tot meubeltjes en accessoires voor de kinderkamers, speelgoed en knuffels. Maar online de leukste en meest kleurrijke spulletjes scoren is niet de meest goedkope bezigheid. Ik ben me dan ook gaan verdiepen in leuke webwinkels met aantrekkelijke actiecodes, korting coupons en vouchers en gratis verzendingen.

De mogelijkheden voor korting, gratis producten en gratis verzending wilde ik graag delen met andere kersverse mama’s en daarmee kwam ik op het idee om CouponMama.nl te starten. Dankzij de ervaring die ik opdeed in mijn werk bij een baby- en kinderkleding webshop kan ik deze website makkelijk bijhouden (mede dankzij een klein beetje hulp van Mark!).

Voor alle mama’s

Op CouponMama.nl kunnen dus alle moeders van Nederland terecht voor codes en links die toegang bieden tot korting of gratis verzending op diverse online shops voor onder meer baby- en kinderkleding, kinderkamerdecoratie, knuffels en speelgoed.

Het moederschap en het up-to-date houden van coupon mama.nl slokken veel van mijn tijd op, maar het zijn niet mijn enige passies. Ik houd namelijk ook van sporten, lekker lunchen met vriendinnen en het lezen van boeken en tijdschriften.

En ik ben niet voor niets gestart met couponmama: ook ik houd van online winkelen, niet alleen voor de kids, maar ook voor mijzelf, het liefst met korting. Op die manier houd ik maandelijks geld over voor al die andere dingen die het leven zo leuk maken.

Veel plezier!

liefs Marjolein
marjolein@couponmama.nl